Skip to the content

Konference: Kirkens Sociale Ansvar

I samarbejde med gode samarbejdspartnere: Kirkens Korshær i Aarhus og Diakonhøjskolen, indbyder vi til den årlige konference om kirkens sociale ansvar. Konferencen henvender sig til alle med interesse i at styrke den lokale indsats over for socialt udsatte medmennesker. Formålet med dagen er at give dig viden om det sociale arbejde både i teori og praksis med korte oplæg med mulighed for debat. På dagen møder du: Biskop Henrik Wigh-Poulsen, Udviklingschef KFUK´s Sociale Arbejde, Marie Louise Løvengreen, Korshærsleder for Kirkens Korshær i Aarhus, Niels Bjørnø og Forstander for Familiebo i Vejle, Grethe Albinus. Find det fulde program her.

Konferencen finder sted på Diakonhøjskolen i Aarhus d. 14. november kl. 9.30 – 14.00. Tilmeld dig via dette link senest d. 7. november. Konferencen koster 200 kr. og beløbet indbetales i forbindelse med tilmelding. Prisen er inklusiv forplejning

(Kirkepartnerskab med Kirkens Korshær giver gratis adgang for tre deltagere)

 

Samrådsmøde

Traditionen tro holder vi samrådsmøde på Nyborg Strand med LIVSVÆRK og KFUM’s Sociale Arbejde. Samrådsmødet er for forstandere, hovedbestyrelsesmedlemmer og lokalbestyrelsesformænd i foreningen. 

 

Samrådsmødet finder sted på Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter d. 22.-23. januar 2020. Program og invitation følger.