Skip to the content

Ledige stillinger 

"Husmor"/ køkkenansvarlig med relevant uddannelse søges pr. 1. januar 2020 eller snarest derefter til fast stilling på 37 timer til afdeling Fyrretoppen, Holmstrupgård.

Fyrretoppen er et miljøterapeutisk døgnbehandlingstilbud placeret på Holmstrupgård. Målgruppen er 6 normaltbegavede unge med svær selvskadende adfærd. De unge har ofte en personlighedsforstyrrelse og/eller andre psykiatriske vanskeligheder som bl.a. angst, depression, ADHD/ ADD og autisme spektrum forstyrrelser.

I stillingen vil der være dels rengøringsarbejde på afdeling Fyrretoppen, planlægning og forberedelse af frokost og aftensmad samt evt. udarbejdelse af kostplaner og madplaner. Der vil være samvær og samarbejde med både de unge og personalet.
Rengøringen vil udgøre ca. 50 % af arbejdsopgaven.

Ansøgningsfrist den 19. november

Læs mere om stillingen her

Birkelunden søger Pædagog

Bofællesskabet Birkelunden søger en engageret pædagog som er faglig velfunderet til en fast stilling med tiltrædelse i januar 2020.

Ansøgningsfrist den 23. november

Læs mere om stillingen her

Afdeling Lunden, Holmstrupgård, søger medarbejder til 32-timers stilling

Er du pædagog, ergoterapeut eller sundhedsfagligt uddannet? Er du interesseret i socialpsykiatri?

Holmstrupgård, afd. Lunden i Brabrand, søger medarbejder til 32-timers stilling, – og måske er det lige præcis dig!

Ansøgningsfrist den 1. december

Læs mere om stillingen her

Vi søger frivillige hjertevenner i Aarhus og Horsens

Som frivillig Hjerteven matches du med en sårbar ung og mødes om hyggelige aktiviteter og gode snakke 1-2 timer pr. uge. En Hjerteven gør en kæmpe forskel for et ungt menneske, der har det svært og som mangler en tillidsfuld voksen relation.

Læs mere om at være Hjerteven her

Frivillige bostøtter til HUSRUMs bofællesskaber

Som frivillig bostøtte i et af HUSRUMs bofællesskaber skal du fungere som en "ekstra ven" og en støtte for beboerne sammen 4-5 andre frivillige. Din primære opgave er at støtte beboerne i at indgå i fællesskaber – med sine bofæller og i de øvrige aktiviteter i HUSRUM. Du vil naturligvis få en grundig introduktion til opgaverne som bostøtte og bliver en del af en stærk frivilliggruppe, som løbende modtager kurser og supervision. HUSRUMs to bofællesskaber ligger på Kalmargade i Aarhus Nord, med plads til tre unge i hver lejlighed.

Læs mere om at være bostøtte her. 

Praktikstillinger

 

 

Vi har jævnligt studerende og uddannede i henholdsvis praktik og virksomhedspraktik. Vores praktikanter bidrager med viden indenfor kommunikation, udvikling af tilbud, pædagogik og meget andet. Vores praktikstillinger er båret af en gensidig interesse i at gøre en forskel for udsatte medmennesker. Vi er derfor stærkt optaget af at skabe praktikpladser, som både vi som organisation får udbytte af, men lige såvel, hvor man som praktikant udvikler kompetencer og netværk. 

Vi slår med jævne mellemrum konkrete praktikstillinger op, men modtager også uopfordrede ansøgninger. Send uopfordret ansøgning. 

 

Professionalisme, kvalitet og etik

I Jysk børneforsorg/Fredehjem har vi flere end 600 ansatte fordelt på selvejende institutioner og på foreningens sekretariat. Vores arbejde er præget af et ønske om at gøre en konkret forskel for udsatte og sårbare medmennesker. Vores arbejde udgøres af mange forskellige fagligheder (pædagoger, sundhedsprofessionelle, akademikere mv.). Alle arbejder vi sammen for at skabe tilbud, som er af høj faglig og etisk kvalitet. 

 

Vi ved, at vi skal passe godt på vores medarbejdere. Derfor er vi stærkt optaget af at skabe og understøtte gode kulturer ude på arbejdsstederne, lige såvel som at skabe fællesskab på tværs. Derfor arrangerer vi bl.a. medarbejderstævner og andre aktiviteter, hvor man kan mødes om faglighed og fællesskab.