Skip to the content

ElevKollegiet søger engageret og faglig kompetent pædagog

ElevKollegiet er et botilbud i henhold til Servicelovens § 107; midlertidigt botilbud samt § 66; opholdssted for unge i efterværn ( § 76) med plads til 15 beboere i alderen 17 – 30 år.

Ansøgningsfrist er den 9. august 2020

Læs mere om stillingen her

Birkebakken søger ny forstander

Er du en visionær ildsjæl, der brænder for at videreudvikle et tilbud for børn og unge med vidtgående funktionsnedsættelser? Så er det måske dig, vi søger til en spændende og alsidig stilling som forstander for Birkebakken i Brabrand.

Ansøgningsfrist er den 20. september 2020

Læs mere om stillingen her

Er du en af vores nye gruppeledere til samtalegruppe for unge i MOVE?

Har du nemt ved tage initiativ til den gode samtale? Er du vant til at tale foran en lille gruppe mennesker på ca. 8 personer? Kan du naturligt være værten, der byder velkommen i et trygt fællesskab? Så er det måske dig vi leder efter som gruppeleder til vores nye samtalegruppe i MOVE. Vi har allerede to engagerede ledere, men mangler dig i teamet.

Ansøgningsfrist er den 17. august 2020

Læs mere om stillingen her

Vil du skabe trygge fællesskaber for ensomme unge i Aarhus?

Lige nu søger HUSRUM frivillige arrangører, som vil være med til at skabe hyggelige og sjove oplevelser for de unge. 

Som frivillig arrangør er din opgave at planlægge og afholde arrangementerne, herunder at finde på en aktivitet og lave et program for arrangementet, at sørge for, at der er frivillige nok til arrangementet, og at motivere de unge til at deltage.

Læs mere om at være frivillig arrangør her

Har du 3 timer tirsdag aften? Kom og skab et trygt fællesskab for unge i Horsens

Som frivillig i MOVE Boulevarden får du et givende og meningsfuldt frivilligjob, hvor din fornemste opgave er at sprede glæde, hygge og gode relationer. MOVE Boulevarden er drevet af frivillige værter, så der er stor mulighed for at få stort ansvar for driften og indholdet i vores tilbud.

Læs mere om mulighederne som frivillig og om MOVE Boulevarden her

Vi søger frivillige hjertevenner i Aarhus

Som frivillig Hjerteven matches du med en sårbar ung og mødes om hyggelige aktiviteter og gode snakke 1-2 timer pr. uge. En Hjerteven gør en kæmpe forskel for et ungt menneske, der har det svært og som mangler en tillidsfuld voksen relation.

Læs mere om at være Hjerteven her

Praktikstillinger

 

 

Vi har jævnligt studerende og uddannede i henholdsvis praktik og virksomhedspraktik. Vores praktikanter bidrager med viden indenfor kommunikation, udvikling af tilbud, pædagogik og meget andet. Vores praktikstillinger er båret af en gensidig interesse i at gøre en forskel for udsatte medmennesker. Vi er derfor stærkt optaget af at skabe praktikpladser, som både vi som organisation får udbytte af, men lige såvel, hvor man som praktikant udvikler kompetencer og netværk. 

Vi slår med jævne mellemrum konkrete praktikstillinger op, men modtager også uopfordrede ansøgninger. Send uopfordret ansøgning. 

 

Professionalisme, kvalitet og etik

I Jysk børneforsorg/Fredehjem har vi flere end 600 ansatte fordelt på selvejende institutioner og på foreningens sekretariat. Vores arbejde er præget af et ønske om at gøre en konkret forskel for udsatte og sårbare medmennesker. Vores arbejde udgøres af mange forskellige fagligheder (pædagoger, sundhedsprofessionelle, akademikere mv.). Alle arbejder vi sammen for at skabe tilbud, som er af høj faglig og etisk kvalitet. 

 

Vi ved, at vi skal passe godt på vores medarbejdere. Derfor er vi stærkt optaget af at skabe og understøtte gode kulturer ude på arbejdsstederne, lige såvel som at skabe fællesskab på tværs. Derfor arrangerer vi bl.a. medarbejderstævner og andre aktiviteter, hvor man kan mødes om faglighed og fællesskab.