Skip to the content

HUSRUM - et fællesskab for unge

 

HUSRUM tilbyder forståelse, anerkendelse, hjerterum og udvikling til unge i alderen 16-30 år, som føler sig ensomme, og som savner et fællesskab. Som ung kan man blive del af en samtale- netværksgruppe, deltage i sociale arrangementer eller bo i et af vores bofællesskaber. HUSRUMs mål er, at ingen unge skal føle sig ensomme, og at skabe rammer for gode sociale oplevelser og nye venskaber. 

Læs Sams fortælling og hvilken betydning HUSRUM har haft, eller hør Mads fortælle om ensomhedens følelse og hvordan HUSRUM har hjulpet ham

 

Arrangementer

HUSRUM arrangerer hyggelige og sjove arrangementer, hvor du kan møde andre unge i præstationsfrie rammer. Arrangementerne planlægges af de frivillige, som også sørger for at du kommer godt med i gruppen. HUSRUM holder arrangementer torsdage og søndage. Det er gratis at deltage og alle er velkomne. 

Arrangementerne kan f.eks. være: fællesspisning, filmaften, brætspilaften, gå ture og hvad I ellers finder på. 

Læs mere om arrangementerne her og kontakt HUSRUM her, hvis du vil deltage i et arrangement. 

Samtalegrupper

I samtalegrupperne mødes 6-7 unge for at tale om deres udfordringer og finde løsninger i fællesskab. Samtalegrupperne mødes en gang om ugen i et forløb på 12 uger. 

Til møderne kan du snakke med de andre om dine udfordringer, og du kan også vælge bare at lytte til de andre, hvis du er mere tryg ved det. Formålet med samtalegrupperne er at give dig tro på dig selv, mod til at stå ved, hvem du er og tryghed ved at være social. 

Læs mere om samtalegrupperne her og kontakt HUSRUM her, hvis du vil være en del af en gruppe. 

Bofællesskaber

HUSRUMs bofællesskaber er en tryg base, hvor der er socialt samvær i hverdagen. De to bofællesskaber ligger på Kalmargade i Aarhus N.

Bofællesskaberne består af tre værelser (forskellige størrelser), et køkken med altan og badeværelse til deling. Man kan bo i et bofællesskab i op til 12 måneder, og du betaler husleje for at bo der. 

Du får tildelt en bostøtte, som kommer og tjekker til dig, og hjælper dig til at arbejde med dine udfordringer. 

Læs mere om bofællesskaberne her og kontakt HUSRUM, hvis du vil vide mere om at bo der.