Nordland: Nyt opholdssted i Løkken til særligt udsatte unge

De rigtige og værdige rammer er essentielle for at støtte udsatte unge i deres fremtidige udvikling; og disse rammer etablerer Jysk børneforsorg/Fredehjem med et nyt socialpædagogisk opholdssted ved Løkken. 

Forstanderen for det nye opholdssted "Nordland" er Mads Thomsen, som har arbejdet med unge siden han var 20 år; senest som afdelingsleder ved den sikrede institution Kompasset i Brønderslev. Med en uddannelsesbaggrund som socialpædagog, mere end 15 års professionel erfaring med arbejdet med udsatte unge, samt en personlig motivation om at være med til at skabe bedre levevilkår for den enkelte, vil Mads skabe rammer, hvor de unge kan få den støtte og omsorg, de ikke får andre steder fra. 

”Børn og unge er det jeg brænder allermest for. Jeg arbejder allerede i dag med nogle unge, som har været udsat for massivt svigt, og det er min opgave at skabe nogle rammer, som imødekommer det hele menneske. Jeg har en ambition om at skabe et sted, som med høj faglig specialisering kan sikre de her unges udvikling og trivsel bedst muligt, og her mener jeg også at sådan noget som dannelse er super vigtigt i de unges udvikling,” udtaler Mads.

 

Bestyrelsen for Nordland består af: 

  • Formand: Mette Lindhardt, advokat
  • Næstformand: Else Frydensberg, tidl. kontorchef i Socialstyrelsen 
  • Lise Nedergaard, sognepræst i Løkken 
  • Anette Stevn Jensen, chef for børn og familie, Hjørring kommune
  • Lone Hestvang, centerchef for børn og familie, Frederikshavn kommune 

 

 

Læs mere om det nye opholdssted Nordland her