Invitation til introdag i Jysk børneforsorg/Fredehjem

Vi har på nuværende tidspunkt ikke plads til flere tilmeldinger til vores introdag, hvorfor vi desværre må lukke tilmeldingen for denne gang. Hold dig endelig opdateret på vores facebook kanal og hjemmeside, så du kan komme med til vores næste introarrangement. 

 

 

Som medarbejder eller frivillig, er du ikke blot tilknyttet dit arbejdssted. Som en del af Jysk børneforsorg/Fredehjem er du nemlig også tilknyttet en forening med mere end 100 års virke og historie.

Derfor vil vi gerne invitere dig til en dag med inspirerende oplæg, som gør dig klogere på Jysk børneforsorg/Fredehjem, og hvor du kan møde kollegaer på tværs af foreningen.


Hvem møder du:

På introdagen møder du bl.a. foreningens formand Jette Hansen, generalsekretær Ole Bjerre Jakobsen, forretningsfører Pia Thomasen, landssekretær Marie Nyegaard, fhv. hovedbestyrelsesmedlem Annelise Søndengaard og fhv. generalsekretær Lars Bundgaard samt forstander for Havredal Praktiske Uddannelser Poul Erik Clausen. 

 

Tid og sted: 

Vi glæder os til at se dig d. 20. september fra kl. 13.30 på Bethesdavej 81, 8200 Aarhus N. 

 

Kl. 14 byder Jette Hansen velkommen.

Derefter fortæller Ole Bjerre Jakobsen dig om foreningen. Pia Thomasen vil introducere til sekretariatets organisering, og Marie Nyegaard præsenterer dig for frivillighed og diakoni i foreningen. 

 

Kl. 16 vil forstander Poul Erik Clausen tale om foreningen og den selvejende institution. 

Efterfølgende vil Lars Bundgaard og Annelise Søndengaard  tage dig med i et tilbageblik på foreningens historie. 

 

Vi slutter programmet  af med en lille overraskelse og sang. 

 

Kl. 18 mødes vi til fælles middag på Gyngen i Mejlgade 53, 8000 Aarhus C. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Jysk børneforsorg/Fredehjem.