Foreningens nye opholdssted Nordland søger stedfortræder samt pædagogisk personale

 

 

Stedfortræder

Er du en dygtig formidler af faglige refleksioner, både på skrift og i tale, og trives du i både praksis og ledelsesmæssige opgaver? Vi tilbyder en enestående mulighed for at være med til at skabe et unikt tilbud i Nordjylland, hvor der ikke er noget "vi plejer at gøre", og hvor du vil få rig mulighed for at sætte dit præg på organisationen.  

 

Din profil: 

Din baggrund kan være flere forskellige eks. pædagog, socialrådgiver, psykolog m.m., det er dog afgørende at du har indgående kendskab til arbejdet med døgnanbragte unge, er en dygtig formidler af faglige refleksioner, både på skrift og i tale samt at du kan trives i både praksis og ledelsesmæssige opgaver. 
Herudover er det væsentligt at du formår at arbejde struktureret, kan holde fokus når der er flere bolde i luften samt at du evner at bevare ro og overblik i pressede situationer.

 

Løn og øvrige ansættelsesvilkår efter aftale. 
Ved spørgsmål til stillingen, kan der tages kontakt til forstander Mads Thomsen på; 25 14 32 48 
Ansøgningsfrist er onsdag d. 20. juni kl. 12.00. Ansøgninger mailes til: job.nordland@gmail.com 
Samtaler afholdes torsdag d. 21. juni kl. 16.00 - 20.00 
(Ifm. ansættelse af øvrigt personale, er det væsentligt at du kan deltage i samtaler mandag d. 2. juli og tirsdag d. 3. juli) 

 

Læs det fulde stillingsopslag her 

Pædagogisk personale

Din profil og pædagogiske tilgang: 

Pædagogisk vil Nordland være kendetegnede ved disse tre primære indgange; relationspædagogik, miljøterapi og mentalisering. Målgruppens kompleksitet kræver individuelt dygtige fagpersoner, som ligeledes forstår – og evner – at arbejde tæt sammen omkring de konkrete mål og delmål. 
Udover den pædagogiske praksis med de unge bliver en daglig, professionel dokumentation det, der skal sikre kontinuitet og progression på den længere bane ift. de unges udvikling. Ligesom statusskrivelser vil være en del af jobbet. Du skal derfor – i høj grad – være både i stand til, og ikke mindst villig til, at se denne arbejdsopgave som en væsentlig del af ens virke på Nordland.

 

Arbejdspladsen: 
Den skaber vi sammen – der er højt til loftet, og vi har høje forventninger til vores faglige fællesskab. Der planlægges faglig supervision og kompetenceudviklingsforløb – både individuelle og for personalegruppen. 
Arbejdsplanen vil være med arbejdsdage på ml. 10 og 24 timer. Der vil som udgangspunkt være weekendarbejde hver anden weekend.

 

Kan du se dig selv være en del af holdet? 
Så send en motiveret ansøgning, hvor du forholder dig til arbejdet, hvad du særligt kan byde ind med - også ift. at være med fra start - og dermed blive både kulturskaber og -bærer. Vedhæft relevante bilag. 
Ved spørgsmål til opslaget, kan der tages kontakt til forstander Mads Thomsen, på onsdage mellem 10.00 og 14.00 på: 54 55 00 80 
Der afholdes samtaler mandag d. 2. juli og tirsdag d. 3. juli 2018. 
Ansøgningsfrist er fredag d. 29. juni kl. 12.00. Indsæt gerne billede på CV. Ansøgninger mailes til: job.nordland@gmail.com 

 

Læs det fulde stillingsopslag her