Gør en forskel for sårbare og udsatte børn, unge og familier

Vi arbejder for at sikre gode levevilkår for sårbare og udsatte børn, unge og familier i Danmark. Vil du være med?

Når du støtter vores arbejde, hjælper du mennesker som har det svært i livet enten på grund af sårbarhed, social udsathed eller omsorgssvigt. Din støtte bidrager til at vi kan lave unikke oplevelser for børn, unge og familier, som giver dem styrke til at tro på sig selv, og som bliver til gode minder for livet.

 

Gør en forskel med et medlemskab 

Som medlem bidrager du ikke kun til vores aktiviteter for sårbare og udsatte børn, unge og familier, men også til vores status som forening med almennyttigt formål. Du er derfor en betydningsfuld del af foreningens virke, når du opretter dig som medlem. 

Læs mere om vores medlemskab her og bliv medlem her 

Et medlemskab koster 100 kr. årligt 
MobilePay til 22 60 76 99, eller til 
foreningens bankkonto: 3643-4815438450 
(Oplys venligst: navn og e-mail)

 

Lad din arv gøre en forskel 

Et testamentarisk legat er en ekstraordinær gave, som vi modtager med stor ydmyghed. Ved at betænke Jysk børneforsorg/Fredehjem i dit testamente gør du det muligt for os at skabe endnu flere positive fællesskaber til gavn for børn og unge som oplever ensomhed og sårbarhed.  

 

Tag stilling til din arv

Det er naturligt at have sine nærmeste i tankerne når man skriver testamente, men for mange kan det også være meningsfuldt at have en særlig sag i tankerne, når man nedskriver sin sidste vilje. Når du vælger at donere en del af din arv til vores arbejde, sætter du dit personlige præg på, hvad du ønsker der skal ske med din arv.

Hvis ikke du nedskriver din sidste vilje vil din arv overgå til staten, såfremt du ikke har retmæssige arvinger.

 

Sådan betænker du Jysk børneforsorg/Fredehjem i dit testamente

Vi har indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed Legal Desk, så du gratis kan lave et testamentarisk legat, der støtter vores arbejde.

 

Du støtter os ved at udfylde en kort formular hos Legal Desk. Formularen er et legat og kan gives uanset, om du har et testamente i forvejen eller ej. I formularen oplyser du det beløb, du ønsker at betænke til vores indsatser. Lav et legat her  

 

Du kan prøve at udfylde formularen gratis, så mange gange du vil, det bliver først bindende i det øjeblik du underskriver legatet fysisk.

 

Legal Desk har skrevet to gode artikler som forklarer, hvad et legat og testamente er.