Bliv frivillig i Jysk børneforsorg/Fredehjem

 

Som frivillig gør du en konkret forskel for børn og unge, som enten er sårbare, ensomme eller på anden vis står udenfor fællesskabet. Som frivillig er du med til at skabe rummelige og omsorgsfulde fællesskaber. Vi har løbende brug for frivillige, for jo flere vi er, jo flere fællesskaber kan vi skabe. Du kan være frivillig på flere måder: 

  • Du kan lytte og give støtte til børn og unge, som har det svært
  • Du kan udvikle aktiviteter som giver unikke oplevelser og bekæmper ensomhed
  • Du kan være mentor eller hjerteven for et barn eller ungt menneske, som har brug for én at støtte sig til
  • Du kan være med til at skabe stjernestunder for unge med udviklingshandicap

Kontakt os her, og fortæl os, hvorfor du godt kunne tænke dig at være frivillig. Så finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst kan samarbejde om at skabe flere fællesskaber. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Bliv frivillig i HUSRUM Danmark

HUSRUM er et frivilligdrevet fællesskab for unge i alderen 12-30 år, som oplever ensomhed eller er psykisk sårbare. I HUSRUM har du mulighed for at tale om det, der er svært, du kan øve dig i at være mere social i et trygt fællesskab og opleve stjernestunder sammen med andre unge. 

Frivillige i HUSRUM faciliterer samtalegrupper og sociale arrangementer. Der er også mulighed for at være frivillig mentor eller være med i HUSRUMs venskabsordning. HUSRUM er placeret i Horsens og Aarhus. 

Kontakt leder i HUSRUM, Marie Nyegaard på kontakt@husrum.dk 

Bliv frivillig i Café Cool eller Klub Glad

Café Cool og Klub Glad er fællesskaber for unge med udviklingshæmning henholdsvis i alderen 25-35 år og 18-25 år.

Frivillige i Café Cool og Klub Glad er med til at skabe stjernestunder og hyggelige aftner med højt til loftet. Som frivillig er du med til at organisere det praktiske, som danner ramme for aftnerne. Du er også med til at skabe god stemning og bringe aktiviteter som X-faktor, Scenen er din, Uno aften til live. Det er gæsterne og de frivillige selv, som bestemmer programmet. Begge fællesskaber er placeret i Aarhus. 

Kontakt Marie Nyegaard, hvis du vil vide mere om at være frivillig.