HUSRUM

HUSRUM er et fællesskab for unge i alderen 16-30 år. Målgruppen er unge som af forskellige årsager føler sig ensomme. I HUSRUM mødes unge, som er ensomme og/eller i en psykisk sårbar periode af deres liv, og unge frivillige i ligeværdige og udviklende møder. HUSRUM tilbyder samtalegrupper og netværksgrupper, bofællesskab og sociale arrangementer, hvor der er fokus på at unge og frivillige har hyggelige og sjove oplevelser i trygge rammer. 

HUSRUM holder til i Aarhus og i Horsens.

Hjerteven

Alle har brug for og fortjener - som minimum - én ven. Hjerteven skaber venskaber mellem unge, som befinder sig i en psykisk sårbar situation, og robuste voksne, som med deres livserfaring har lyst til at møde et yngre menneske i øjenhøjde, og være en stabil ven. 

Hjerteven findes primært i Aarhus og Horsens, men venskaberne kan skabes i alle byer i hele landet. Hjertevenskaberne er for unge i alderen 18-30 år og voksne i alderen +30 år. 

Café Cool

Café Cool er et helt særligt cafébaseret fællesskab, hvor unge med og uden udviklingshæmning mødes hver anden torsdag. Unge med udviklingshæmning har, som alle andre unge, behov for og lyst til at komme i byen, gå på café og være en del af et fællesskab med andre unge. Derfor eksisterer Café Cool. 

Café Cool er for unge i alderen 25-35 år, og er beliggende i Aarhus midtby. 

 

Klub Glad

Klub Glad er ligesom Café Cool et helt særligt fællesskab. Unge med og uden udviklingshæmning, i alderen 18-25 år, mødes om hyggelige aktiviteter, som bingoaften, juleklip og fest. Man skal ikke opfylde nogle særlige krav for at være med i klubben; det vigtigste er, at man er i aldersgruppen, og har lyst til at være med til at skabe hyggelige aftner. 

Klub Glad mødes hver anden torsdag i ulige uger i lokaler hos UngK, centralt i Aarhus midtby.