Trygge fællesskaber 

Samtalegrupper 

Venskabsordning

HUSRUM Junior

I HUSRUM tilbyder vi trygge fællesskaber, hvor man kan være lige som man er. Der er plads til at grine, være stille, have dårlige dage, have gode dage. I fællesskaberne mødes man om hyggelige arrangementer, som man selv er med til at bestemme. Det kan være brætspilsaftner, gåture, biografture, lasergame-aftner, krea-aftner og meget andet. Det er frivillige unge, som står for det praktiske og som støtter dig til at komme afsted, hvis du har brug for det. Det er gratis at deltage, og alle kan være med. Læs mere om fællesskaberne her. 

HUSRUMs samtalegrupper er et forløb med 12 ugentlige mødegange, hvor en gruppe af seks-syv unge mødes. Formålet er at erfaringsudveksle, tale om deres udfordringer og finde løsninger i fællesskab. Til møderne kan du snakke med de andre om dine udfordringer, og du kan også vælge bare at lytte til de andre, hvis du er mere tryg ved det. Formålet med samtalegrupperne er at give dig tro på dig selv, mod til at stå ved, hvem du er og tryghed ved at være social. Læs mere om samtalegrupperne her. 

HUSRUM tilbyder en gratis venskabsordning for 18-30-årige, som befinder sig i en psykisk sårbar situation og mangler en vedholdende og fortrolig voksen. Venskaberne består af en stabil og tillidsfuld voksen med livserfaring, som har lyst til at være ven med et sårbart ungt menneske. 

Venskaberne matches ud fra interesser og forventninger, men i udgangspunktet mødes man én gang om ugen i 1-2 timer. Læs mere om vores venskabsordning her. 

HUSRUM Junior er børn og unge i alderen 12 og 17 år. Her får man en voksen frivillig ”agent” og støtte. Hver tirsdag eftermiddag mødes man med de andre unge og agenter til forskellige aktiviteter – fx brætspil, en tur på mountainbike eller fælles madlavning og spisning. Fællesskabet med de andre unge er i fokus, men man kan også nogle gange mødes med sin agent på tomandshånd til gode snakke, hjælp til at komme til en fritidsaktivitet eller noget helt tredje.

Det er rådgivere fra Horsens Kommune, der kan henviser til HUSRUM Junior. Et forløb hos os varer seks måneder med mulighed for forlængelse. Læs mere om HUSRUM Junior her. 

Holdet bag

Marie Nyegaard 

Leder af HUSRUM Danmark 

kontakt@husrum.dk, tlf.: 4054 2278

Anne Hjortkjær

Frivilligkoordinator i HUSRUM Horsens og Hjerteven 

horsens@husrum.dk, tlf.: 4110 0129

Line Laxy Jensen

Frivilligkoordinator i HUSRUM Aarhus 

aarhus@husrum.dk, tlf: 2211 4838

Katrine Vinter

Projektkoordinator

projekt@husrum.dk