Bliv medlem

Jysk børneforsorg/Fredehjem er opstået som en folkelig bevægelse med et ønske om at mobilisere det medmenneskelige ansvar og den forpligtelse, det er at tage hånd om udsatte og vanskeligt stillede i samfundet. Medlemmer er derfor en grundsten i vores opbygning som forening.

Giv en donation

Med en donation er du med til at støtte vores kamp for at børn, unge og familier, skal have et godt og meningsfuldt liv. En donation går til vores frivilligbaserede fællesskaber og til foreningens udvikling. Donationer, gør det muligt for os at skabe udvikling for flere sårbare liv.

Lad din arv gøre en forskel

Det er naturligt at betænke familien i sin arv. Mange vælger også at betænke det formål de havde kært i livet. Ved at testamentere din arv eller dele af din arv, er du med til at sikre sårbare og udsatte medmennesker en god fremtid. 

Bliv virksomhedspartner

Som virksomhed kan I være med til at skabe udvikling og bedre liv for udsatte børn, unge og familier i Danmark. Et synligt samfundsansvar kan være med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, og gøre jer til en attraktiv samarbejdspartner. Som virksomhedspartner får I en naturlig anledning til at vise omverden, at I tager jeres sociale ansvar alvorligt.