Rådgivning og arbejdsliv 

Solbakkens rådgivningscenter er et tilbud til voksne med bevægelseshandicap. Rådgivningscentret disponerer både over et bofællesskab med plads til fire voksne og et center for arbejdsliv (CFA), hvor voksne med kognitive og/eller fysiske funktionsnedsættelse bidrager til samfundet via forskellige arbejdsaktiviteter.

Borgere på Solbakkens center for arbejdsliv oplever større selvtillid og mening i tilværelsen, ved at kunne bidrage til samfundet og samtidig være en del af et socialt netværk. Center for arbejdsliv er et tilbud under Servicelovens § 103. Solbakkens CFA samarbejder med flere virksomheder, som leverer forskellige arbejdsopgaver som f.eks. pakkeopgaver, montageopgaver, sortering, udskæring og meget andet. Læs mere om Solbakkens center for arbejdsliv her. 

Solbakkens rådgivningscenter tilbyder neuropsykologiske, neuropædagogiske og ergoterapeutiske udredninger og rådgivningsforløb til borgere med erhvervede eller medfødte hjerneskader, såvel som borgere med sjældne diagnoser og handicap. Læs mere om Solbakkens rådgivningscenter her. 

 

Kontakt

Gunner Clausens vej 68, 8260 Viby J

Tlf.: 8739 6400

E-mail: sr@solbakkennet.dk 

Læs mere på Solbakkens rådgivningscenters hjemmeside

Forstander Flemming Lehm

Formand